Social

# arta instanta #noaptea muzeelor

Arta instanta la Noaptea Muzeelor!

Noaptea Muzeelor 2018 vine cu o multime de surprize. In acest an te vei putea bucura de arta instanta, in cadrul unui 'Live Museum'.

Daca te intrebai cum ar trebui sa arate un muzeu in anul 2018, Samsung iti da raspunsul. Acesta este creat instant, pe Instagram, cu smartphone-ul. Astfel, numeroase opere de arta create pe loc vor fi derulate pe ecrane profesionale Samsung, in cadrul unui spatiu destinat creativitatii - Qreator.

Pe 19 mai, de la ora 20:00, vom inaugura prima galerie de arta instantanee, utilizand continutul creat cu ajutorul telefoanelor mobile. Cele mai tari poze realizate de Noaptea Muzeelor si incarcate pe reteaua Instagram vor fi proiectate in direct pe ecranele din Samsung Live Museum. In galeria live vor fi expuse poze cu focus pe arta stradala, portrete si tipare, realizate de Christina Oné impreuna cu cei 20 de castigatori ai concursului Samsung InstaWalk, dar nu numai.

De Noaptea Muzeelor, oricine posteaza o poza pe Instragram sub unul din cele trei hastaguri #reimaginestreetart #reimagineportraits #reimaginepatterns, expune live in muzeul interactiv.

Dintre toate pozele incarcate de cei 20 participanti la InstaWalk, sub cele trei hashtag-uri dedicate, se vor alege ulterior cele mai interesante trei fotografii, iar autorii acestora vor fi premiati cu produse Samsung, cate un premiu pentru fiecare: casti Level Pro, baterie externa si un level box slim.

Live Museum vrea sa demonstreze legatura tot mai proeminenta dintre arta si tehnologie si doreste sa sustina inovatiile ce reies din aceasta. Muzeul cu arta instanta e interactiv, e distractiv si are loc pentru o singura noapte, la Qreator - un spatiu deschis creatorilor. Live Museum are exponate create de oameni obisnuiti, doar cu ajutorul unui smartphone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea