Social

Arsenal doreste sa-l achizitioneze pe portarul spaniol Canizares

Vice-campioana Angliei la fotbal, Arsenal , se afla in contact cu clubul spaniol Valencia pentru a-l achizitiona pe portarul international spaniol Santiago Canizares, scrie cotidianul londonez Evening Standard.

Canizares /34 ani/ este prima alegere a managerului francez al lui Arsenal, Arsene Wenger , pentru inlocuirea veteranului international englez David Seaman, transferat la Manchester City pentru un sezon.

"Stiu ca Arsenal a facut o oferta pentru mine si sunt flatat, insa, pentru moment, eu sunt preocupat de ultimele doua meciuri ale sezonului pe care le mai am de disputat /in campionatul spanio/", a declarat Canizares.

Arsenal este gata sa plateasca spaniolilor 10 milioane de lire sterline /14,17 milioane euro/ pentru transferul lui Canizarez, scrie ziarul londonez.

Valencia se afla pe locul 5 in Campionatul spaniol si lupta pentru calificarea in Liga Campionilor pentru urmatorul sezon.

In afara portarului Valenciei, Arsenal ar putea de asemenea sa-l recruteze si pe mijlocasul argentinian al clubului spaniol, Roberto Ayala, adauga sursa citata.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea