Social

#armata rusa #destramare #scandaluri #armate nationale

Armata rusa se va imparti in mai multe armate nationale

Autoritatile Republicii Autonome Tatarstan din cadrul Federatiei Ruse, locuita in majoritate de credinciosi musulmani , si Ministerul Apararii de la Moscova s-au pus de acord asupra rezolvarii problemei abuzurilor din prin crearea in regiunile Samara si Orenburg (pe Volga ) a doua batalioane in care sa-si exercite serviciul doar din Tatarstan, relateaza luni portalul RBC daily.

In acest fel, inaltii responsabili din armata rusa spera sa puna capat fenomenului 'dedovscina' - abuzurilor in masa asupra recrutilor sau a celor abia chemati in armata, indeosebi de credinta musumana - insa expertii avertizeaza ca in acest fel armata Rusiei risca sa se destrame in zeci de , intrucat nu exclud ca si recrutii din alte regiuni sau republici autonome ale Federatiei Ruse sa doreasca sa-si faca serviciul 'acasa'.

'Daca inalta conducere militara de la Moscova va aceasta solutie si nu va pune capat abuzurilor pe sau religioase din armata, fortele militare ale Rusiei se vor scinda in mai multe armate 'nationale', avertizeaza numerosi expertii citati de RBK daily.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea