Social

#violator #arges #pitesti #copil

Arges: Violator pedofil prins de politisti

Un barbat de 31 de ani, principalul suspect intr-un caz de viol savarsit duminica seara asupra unui baiat de 11 ani, a fost retinut marti pentru 24 de ore si introdus in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Arges .

Andrei Octavian, un individ fara adapost din Curtea de Arges , care s-a stabilit de mai multa vreme in Pitesti , a fost prins in cursul diminetii in cartierul Exercitiu, pe baza descrierilor facute de victima, informeaza Agerpres.

Politistii au stabilit ca baiatul de 11 ani a fost abordat, in seara zilei de 23 noiembrie, in zona stadionului "Nicolae Dobrin" din Pitesti, de doi oameni ai strazii, care i-au promis ca il duc la meci fara sa plateasca bilet.

Copilul a fost dus pe un teren viran din spatele stadionului, unde a fost violat de Andrei Octavian. Celalalt barbat, care ii insotise initial, a parasit zona inainte de comiterea faptei, potrivit concluziilor anchetei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea