Social

#steaua in finala #finala europa league #finala din 2012

Argaseala: Steaua poate juca finala din 2012

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala , este increzator ca echipa sa poate juca finala europa league din 2012, care se va disputa pe noul stadion national din Bucuresti.

"Cred ca orice tara ar fi mandra sa organizeze orice finala europeana, asa ar trebui sa fie si Romania. E si meritul Federatiei dar si al echipelor romanesti care au obtinut puncte in competitiile europene, si al Stelei in mod special. Evident, ne dorim sa jucam finala la Bucuresti, mai ales ca am ratat finala cu Sevilla in urma cu citiva ani. E posibil ca in trei ani o echipa din Romania sa joace finala Euro League. Sper sa fie Steaua acel grup", a spus Valeriu Argaseala.

Steaua a plecat vineri in al doilea cantonament din aceasta iarna, in Antalya. Ros-albastrii au programate 5 partide amicale, printre adversari numarandu-se FC Moscova si performera din Champions League , Aalborg BK.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea