Social

#salariu #locuri de munca #joburi #ajutor de bucatar #asistent pe ambulanta

Are 11 joburi, insa castiga doar 262 de lire

Un tanar din Marea Britanie, David Day, in varsta de 21 de ani, este unul dintre cei mai muncitori oameni de pe planeta. El are 11 joburi, insa doar cinci dintre acestea sunt platite.

David lucreaza ca asistent de magazin, paznic la un club de fotbal, ajutor de bucatar la o scoala si mai are un job la un after school. In total insa, tanarul este platit doar pentru 40 de ore.

El este, de asemenea, voluntar in sase locuri: antrenor de badminton si de fotbal, organizeaza si cursuri de prim ajutor, este asistent pe ambulanta, dar si supraveghetor la un loc de joaca pentru copii, dar si la unul pentru adulti.

Toate aceste activitati nu ii aduc insa lui David un venit foarte mare, ci doar 262 de lire lunar, insa tanarul spune ca face acest lucru deoarece vrea sa se simta util.

"Mi se pare mult mai util sa fac ceva decat sa pierd timpul in fata televizorului. Este bine sa castig si niste bani, dar nu imi pasa atat de mult de latura financiara. Ma bucur mult mai mult sa fiu de ajutor oamenilor si comunitatii", a declarat David.

Sursa foto: uk.news.yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea