Social

# cel mai gras copil #copil gras

Are 10 ani si 192 de kilograme. Uite cum arata cel mai gras copil din lume!

Arya Permana, este cel mai gras copil din lume. La doar 10 ani, el a ajuns sa cantareasca nu mai putin de 192 de kilograme. 

In fiecare zi, Arya mananca cinci mese pe zi, iar portiile sunt atat de mari incat din ele s-ar satura doi adulti. Baiatul din vestul Provinciei Java din Indonezia a renuntat la scoala pentru ca nu mai putea merge. Nici haine nu mai are. Mama lui, spune ca ar manca incontinuu.

“Are o pofta de mancare incredibila. Mananca masa a doua persoane o singura data. Este intotdeauna obosit si se plange ca nu are aer. Nu face altceva decat sa manance si sa doarma, iar atunci cand se satura si de asta sare in cada si sta acolo ore intregi”, spune mama lui, potrivit Daily Mail.

Acum baiatul a fost pus la dieta de teama ca ar putea muri. Parintii lui au decis sa limiteze portiile de mancare si este la dieta cu orez brun. “Se ingrasa mult prea repede si sunt ingrijorata pentru el. Nu stiu cum sa-l opresc sa se mai ingrase in afara de a-i da mai putina mancare”, spune ea.

Arya, al doilea copil al familiei, s-a nascut cu o greutate normal. Cantarea 3.2 kilograme, insa pana a implinit doi ani, baiatul se ingrase enorm. In ciuda acestui lucru, parintii erau bucurosi sa-si vada copilul sanatos. Cand au vazut ca se ingrasa incontinuu, l-au dus la medici, insa doctorii nu au gasit nimic anormal in privinta greutatii sale.

“Nu am destui bani sa il satur. Imprumut bani doar pentru mancare, nu pot sa il tin flamand. Am obosit si nu imi permit spitale scumpe. Sper doar ca intr-o buna zi va fi un copil normal”, a adaugat Ade.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea