Social

#arbitri #tragere #sorti

Arbitrii din Liga I vor fi delegati prin tragere la sorti dirijata

Delegarile arbitrilor in prima liga este din nou un subiect fierbinte. Gheorghe Constantin , presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, si-a dezvaluit planurile legate de aceasta problema.

„Delegarile ar trebui sa revina la CCA in sezonul viitor, dar voi fi de acord cu orice va hotari Adunarea Generala, pentru ca vreau sa fie bine pentru toata lumea.

Planul meu este sa se formeze o comisie din care sa faca parte si presedintele CCA. Aceasta comisie va desemna, pentru fiecare meci al etapei, in functie de dificultatea partidei, trei-patru arbitri, iar dintre acestia sa fie unul tras la sorti, pentru ca nu poti sa pui un arbitru de pe locul 14 sa conduca un meci de o importanta foarte mare", a spus seful arbitrilor.

Lotul arbitrilor pentru primul esalon va fi definitivat duminica, la Medias, unde va avea loc o noua sedinta a CCA. Din cei 25 de centrali care au arbitrat in sezonul 2007-2008 la Liga I vor ramane doar 20. Printre cei vizati sa nu mai faca parte din lotul A se numara si arbitrul brailean Ionel Ivan, care nu a dat randamentul asteptat. In locul lui va intra buzoianul Georgian Ionescu.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea