Social

Aproximativ 100 de militanti anti-NATO au manifestat ieri in Bucuresti

Zeci de militanti anti-NATO au manifestat ieri in fata Institutului de Medicina Legala din Capitala, dupa un mars de cativa kilometri prin Bucuresti. Evenimentul nu s-a soldat cu incidente, insa reprezentantii Jandarmeriei sustin ca toti participantii vor fi sanctionati pentru ca s-au adunat fara autorizatie.

Manifestantii au plecat din zona Timpuri Noi , din hala unei fabrici , aceeasi din care Jandarmeria si Politia au retinut ieri mai multe persoane.

Autoritatile sustin ca toti cei care au protestat ieri vor fi amendati. Reprezentantii Jandarmeriei spun ca nu au oprit defilarea militantilor pentru ca acestia nu au deranjat ordinea publica.

Fortele de ordine au verificat miercuri 54 de tineri. Asupra lor au fost gasite materiale anti-NATO, dar autoritatile sustin ca nu acesta a fost motivul verificarilor. Dintre militantii retinuti miercuri unul singur va fi cercetat in continuare, in stare de libertate.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea