Social

#evacuare pacienti # alarma de incendiu # spital calinesti #calinesti #romania #incendiu #spital

Aproape de o noua tragedie! Zeci de pacienti evacuati dintr-un spital din Romania, dupa pornirea alarmei de incendiu

A fost alerta intr-un spital din Romania. Zeci de pacienti au fost evacuati de urgenta dupa ce s-a declansat alarma de incendiu.

Este vorba despre Spitalul din Calinesti, unde, se pare ca alarma de incendiu ar fi pornit dupa ce un aparat de aer conditionat s-a defectat.

32 de pacienti cu boli cronice care erau internati la Spitalul din Calinesti, judetul Arges, au fost evacuati de urgenta in aceasta dimineata. Din fericire nimeni nu a fost ranit. 

Conform ISU Arges, forte de la Detasamentele de Pompieri Pitesti, Bradu si Garda de Interventie Topoloveni au fost deplasate la Spitalul de Boli Cronice din Calinesti, dupa declansarea alarmei de incendiu. 

Alarma a pornit pentru ca un aparat de aer conditionat a scos fum, dar din fericire nu si flacara. “Este posibil sa se fi topit elemente combustibile de la nivelul acestuia. Pana la sosirea pompierilor, medicul de garda a evacuat de la etajul 1 aproximativ 32 de pacienti. Nu sunt vicitime. Era risc de intoxicatie daca incendiul se propaga si, in functie de evolutia acestuia, posibil sa fi fost ceva grav, dar fortele de interventie s-au deplasat repede la incendiu si nu sunt probleme”, a anuntat purtatorul de cuvant ISU Arges, Ionut Tunaru, citat de Pro TV. 

Ministerul Sanatatii a confirmat informatia si a explicat ca toti cei 32 de pacienti evacuati s-au reintors, in siguranta, in saloane. 

Sursa foto: redactia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea