Social

#apeluri strainatate #cartele SIM preplatite #Lycamobile #cartele preplatite #telefonie mobila

Apeluri in strainatate cu un cent pe minut! Inca un operator de telefonie a intrat pe piata

O noua companie de telefonie mobila a intrat pe piata din Romania. Lycamobile le promite utilizatorilor cartele SIM preplatite cu care vor putea vorbi in strainatate cu doar un eurocent pe minut.

Tinand cont ca din cele aproape opt milioane de romani care traiaesc peste hotare majoritatea au in continuare rude in tara cu care trebuie sa tina legatura, operatorul de retele virtuale mobile Lycamobile tinteste exact aceasta nisa.

Tarile si zonele in care utilizatorii din Romania ai cartelelor preplatite vor putea efectua apeluri cu un cent pe minut sunt Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Spania, Suedia, Elvetia, Marea Britanie si SUA.

Interesul consumatorilor pentru servicii mobile preplatite este foarte puternic in Romania, scrie Agerpres, care citeaza datele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. In tara exista 12,9 milioane de utilizatori de cartele preplatite, comparativ cu 9,4 milioane de utilizatori de servicii prin abonamente.

Sursa foto: hilmi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea