Social

Apartamente mai scumpe in Timisoara cu 25% fata de 2007

Criza locuintelor va determina cresterea preturilor atat la apartamentele noi, cat si la cele vechi, estimeaza specialistii imobiliari .

Piata imobiliara din Timisoara va inregistra anul acesta o crestere cu 25% a preturilor la apartamente, estimeaza specialistii din domeniu. Asta pentru ca noile proiecte rezidentiale nu vor livra in 2008 decat in jur de 1.500 de locuinte noi, in timp ce necesarul ajunge la 10.000 de apartamente.

De altfel, agentii imobiliari se asteapta ca preturile la terenurile din jurul orasului sa se dubleze anul acesta. „Necesarul de apartamente e de aproximativ 10.000 de unitati. In 2008 vor fi terminate si scoase pe piata 1.440 de apartamente, iar pana in 2.010 inca pe atatea. Adica doar 30% din necesar“, explica Laura Buga, group managing director al Sedako, o companie de real estate consulting. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea