Social

#majorare #apa #factura #canalizare #servicii cu alimentare cu apa

Apa si canalizarea, mai scumpe din luna martie

Serviciile de apa si canalizare se vor scumpi in Capitala incepand cu luna martie. Astfel, Apa Nova a decis sa majoreze cu 75 de bani metrul cub de apa livrat bucurestenilor.

In urma acestei majorari, factura la serviciile de alimentare cu apa si cele de canalizare va reprezenta 3,5% din venitul mediu lunar al unei familii.

Cei de la Apa Nova dau insa asigurari ca, pana la sfarsitul lui 2016, tarifele urmeaza sa scada cu peste 20%.

"Insa, pana la sfarsitul anului 2016, ca urmare a finalizarii unor investitii importante pentru bucuresteni (...), tarifele pentru serviciile de apa si de canalizare vor scadea cu 23%, deoarece se termina perioadele de aplicare pentru unele ajustari de tarif. Aceasta scadere este calculata fara a lua in calcul inflatia si alte ajustari extraordinare ale tarifului", se arata intr-un comunicat al companiei.

Ultima modificare aplicata tarifelor pentru apa si canalizare practicate in Bucuresti a avut loc in luna august a anului 2010.

Sursa foto: caon.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea