Social

#previziuni astrale politica #mircea geoana #emil boc #traian băsescu

Anul Boului in politica: Basescu va fi iubit, iar Boc fermecator

In 2009, anul Boului , al Bivolului in zodiacul chinezesc, cel mai iubit de astre pare sa fie presedintele Traian Basescu, caruia i se prezice succes la prezidentiale dar si prudenta intr-o confruntare directa cu propria constiinta.

Pe de alta parte, actualul ministru de Turism, Elena Udrea, ar putea avea unele neplaceri profesionale, pe care le va depasi cu succes in dragoste, scrie Gardianul.

Lui Blaga si Boc li se recomanda atentie in raporturile cu superiorii. Mircea Geoana ar putea avea problema, dar il scapa "amuleta norocoasa", constand in povetele lui Ion Iliescu, pe care il asteapta o perioada buna.

Nascut sub semnul Scorpionului, lui Traian Basescu i se preconizeaza un an perfect, cu castiguri importante, sanse mari de promovare la locul de munca si o viata sentimentala bogata si intensa. In ceea ce-l priveste pe premierul Emil Boc, astrele ii atribuie acestuia un farmec deosebit in 2009, lucru care il va face "irezistibil". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea