Social

Anul astrologic 2006

In anul 2006 toate zodiile sunt "avantajate", spune Radu Stefanescu. Totusi, in cursa vietii nu pot sa castige toate.

Primele vor trece linia de sosire, fiind avantajate de Cosmos, zodiile de foc: Berbecul, Leul si Sagetatorul. Pe locul doi, la diferenta foarte mica, se claseaza zodiile de pamant: Taurul, Fecioara si Capricornul.



BERBECUL (21 martie - 20 aprilie)
Veti avea foarte mult de lucru. An plin de efort, poate si de realizari. Un an cu ceva oportunitati, cu prilejuri de afirmare in meserie sau profesie, in anturaj si in dragoste. Posibile schimbari ale locului de munca. In partea a doua a anului, veniturile nu vor fi mai consistente. Berbecii vor trebui sa se obisnuiasca si cu singuratatea, pentru ca nimeni nu le mai poate suporta capriciile intr-un an atat de haotic ca 2006.



TAURUL (21 aprilie - 20 mai)
An al efortului nefinalizat. Realizari acceptabile in prima parte a anului. Apoi, resursele se termina ca prin farmec: gata cu proiectele, investitiile si afacerile! Trebuie sa evitati sentimentele puternice, dar negative, ca gelozia, furia si invidia. Anul este anarhic si rautacios pentru zodia dvs.



GEMENII (21 mai - 21 iunie)
Anul 2006 amplifica superficialitatea si iresponsabilitatea. Asta inseamna veselie si lipsa de griji. Mare parte din ceea ce va doriti se si intampla. Intalniti persoane binevoitoare care va vor ajuta in profesie sau meserie. An favorabil pentru examene sau burse. Sanatatea este asa si-asa. Atentie la plamani si la brate! Dragostea este binisor aspectata in 2006. Sunteti ca argintul viu; energia, vitalitatea si optimismul dvs atrag.



RACUL (22 iunie - 22 iulie)
In anul 2006 sunteti condamnat la multa munca. Adica pretentiile dvs cresc odata cu rata inflatiei. Anul 2006 va va oferi cateva prilejuri sa faceti banuti. Nu curge, da' pica! Sanatatea este bunicica, dar atentie la glande si la stomac, la incidente si accidente. Dragostea este favorizata de stele. Proces complicat de metamorfoza in incercarea disperata de a supravietui vremurilor.



LEUL (23 iulie - 22 august)
Prezenta lui Saturn in zodie va nenoroceste. Pierdeti bani si relatii. Aveti timp si pentru dragoste, si pentru cariera. Incidente si accidente de natura fierului si focului. Adica, sigur nu va veti ineca! Atentie la tot ceea ce tine de sistemul circulatoriu. Verificati-va tensiunea, chiar daca aveti 20 de ani! Leoaicele sunt doamne in living-room, bucatarese in bucatarie si amante in dormitor.



FECIOARA (23 august - 22 septembrie)
Aspecte favorabile in special pentru cei implicati in educatie sau sanatate. Atentie la relatiile de familie sau la comunicarea cu prietenii - se poate declansa o criza. O noua etapa de viata poate incepe in a doua jumatate a anului. Este timpul unor decizii importante si daca aveti tarie de caracter o sa dobanditi multe avantaje, care vor contribui la marirea veniturilor si intarirea familiei. Cu banii stati bine, mai ales in prima parte a anului.



BALANTA (23 septembrie - 22 octombrie)
Din cauza efortului sunteti obosit si enervat mai tot timpul. Unele dintre Balante primesc rasplata eforturilor lor materializata printr-o noua pozitie in societate sau in anturaj. Sunteti tentat sa plecati din tara, eveniment care va poate schimba viata. Banii sunt mediocru aspectati in prima parte a anului si binisor dupa vacanta de vara. Sanatatea este buna in tot timpul anului, cu fluctuatii la schimbarea anotimpului.



SCORPIONUL (23 octombrie - 21 noiembrie)
Anumiti nativi (naivi) vor trai evenimente neplacute. O veste buna, urmata insa de o pierdere in familie. Atentie la mijloacele de transport in comun, la accidente sau incidente. Ultima parte a anului va aduce un necaz cu autoritatile. Proiectele incepute in aceasta perioada, insa, vor aduce rezultate excelente. Banii sunt favorizati in prima parte a anului, in special.



SAGETATORUL (22 noiembrie - 21 decembrie)
Zodia Sagetatorului, semn de foc, este avantajata in prima jumatate a lunii iunie. Prima parte a perioadei va aduce un dar neasteptat sub forma unui nou loc de munca, a unei burse sau a unei reorientari profesionale. Ceea ce este de bine. Schimbi locul, schimbi norocul! Aspectele favorabile din casa a doua, a banilor si a proprietatilor, trebuie puse in valoare, dar fara sa va asumati obligatii impovaratoare pe termen lung.



CAPRICORNUL (22 decembrie - 19 ianuarie)
Mult entuziasm si o privire mai profunda asupra vietii va ajuta sa va bucurati din plin de deliciile verii. Sanatatea este buna, cu banii stati multumitor! 2006 este o perioda favorabila, mai ales pentru nativele zodiei. Este posibila oricand o schimbare in bine, atat financiara, cat si sentimentala. Banii sunt favorizati de stele, dar nu trebuie sa imprumutati sau sa dati sume cu imprumut.



VARSATORUL (20 ianuarie - 18 februarie)
In prima jumatate a anului simtiti ca dispuneti de o mare energie, de influenta Cosmosului. Vreti sa faceti ceva important, sa iesiti din cenusiul cotidian, sa va simtiti important sau curajos si drept. Stelele va vor indeplini dorinta. Semnele de apa si de aer va sunt favorabile tot anul, dar este mai bine sa nu va luati in bete cu cei nascuti in zodii de pamant si foc.



PESTII (19 februarie - 20 martie)
Incercati sa navigati "intre doua ape". Trebuie sa va adaptati rapid la schimbari. Starea de sanatate: atentie la bolile cronice, iar in partea a doua a anului, atentie la picioare! Cu banii stati asa si-asa; mai multi par sa vina la toamna. De asemenea, tot in privinta banilor, aveti parte de amanari succesive.



ASTROLOGUL ANULUI 2005

Astrologul roman Radu Stefanescu a fost ales de americani "Astrologul anului 2005". De Craciun, la New York, Steve Goldenberg, presedintele prestigioasei Academii "Sirius" din Charleston, SUA, a nominalizat primele trei personalitati mondiale din anul 2005 in domeniul studiului si al cercetarii paranormalului. Intre ele, Radu Stefanescu. Juriul, format din personalitati din SUA, Canada, Marea Britanie, Australia, Mexic si Franta, a motivat nominalizarea lui Radu Stefanescu drept "o recunoastere a metodelor stiintifice folosite de el si a rezultatelor prognozelor mondiale din decembrie 2004 indeplinite aproape in totalitate".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea