Social

#pdl #guvern #crin-antonescu

Antonescu: PNL e dispus sa intre la guvernare, daca Basescu ne cere, dar fara capuse ca Udrea

Presedintele PNL, Crin Antonescu , spune ca PNL ar fi dispus sa intre la guvernare, insa cu cateva conditii: Traian Basescu sa le-o ceara si sa recunoasca faptul ca a gresit cu actualul guvern.

"Noi suntem dispusi sa ne asumam aceasta raspundere , chiar si in aceste conditii dramatice , dar asta numai daca Traian Basescu recunoaste ca a gresit cu acest guvern si cheama liberalii sa-si asume raspunderea . Noi venim, dar fara capuse de la PDL, gen Udrea, Berceanu si altii. Daca Parlamentul Romaniei ne investeste cu programul nostru politic si economic, nu avem nicio ezitare", a declarat Crin Antonescu.

Totodata, liderul PNL a asigurat ca PNL are solutii "pentru ca tara sa intre din nou pe un fagas normal" si ca a identificat si alte solutii pentru iesirea din criza economica decat cele adoptate de Guvern. De exemplu, Antonescu a spus ca deficitul bugetar al Romaniei poate fi redus prin taierea banilor alocati clientelei politice.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea