Social

#alegeri parlamentare #alegeri prezidentiale #crin-antonescu

Antonescu: In toamna, vom avea alegeri parlamentare si, destul de probabil, alegeri prezidentiale

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat, joi, ca in toamna acestui an vor avea loc alegeri parlamentare si, cel mai probabil, alegeri prezidentiale.

"Batalia politica in acest moment s-a incheiat, ea va reincepe spre sfarsitul acestei toamne, cand vom avea cu siguranta alegeri parlamentare si, in opinia mea, destul de probabil si alegeri prezidentiale", a spus Antonescu.

Crin Antonescu a mai declarat ca Ministerul Administratiilor si Internelor trebui sa-si faca datoria "cu mai multa eficienta", facand referire la actualizarea listelor electorale.

In urma sedintei de joi, Curtea Constitutionala a decis amanarea deciziei privind referendumul pana pe 12 septembrie, precizand ca a primit date "contradictorii" privind listele electorale. Totodata, Curtea a solicitat Guvernului sa-i trimita pana pe data de 31 august listele in baza carora s-a organizat referendumul.

In cadrul aceleiasi sedinte, Curtea Constitutionala a respins, ca neintemeiate, contestatiile referitoare la respectarea si desfasurarea referendumului.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea