Social

#antonescu #constitutie #traian băsescu #incalcare constitutie

Antonescu, despre Traian Basescu: A incalcat Constitutia "in spirit"

Crin Antonescu, presedintele PNL, crede ca presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia "in spirit" prin recentele sale declaratii, dar nu in masura in care s-ar putea aduce in discutie o posibila suspendare.

Intrebat la Antena 3 daca se astepta ca seful statului sa se implice in campania electorala, folosindu-se de calitatea sa de reprezentant al Romaniei la Bruxelles, liderul liberal a raspuns: "Da, ma asteptam. Cred ca nu sunt singurul, ba chiar intre noi putini au fost convinsi ca Traian Basescu va proceda de aceasta data ca un presedinte pe deplin constitutional, deci fara implicare in campania electorala".

Antonescu a mai fost intrebat in cadrul aceleiasi emisiuni daca Basescu a incalcat Constitutia. Presedintele PNL a raspuns ca incalcarea a fost "in spirit", dar nu in masura in care sa duca la discutii pe marginea unei eventuale suspendari din functie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea