Social

#presedinte interimar #crin-antonescu #guvernul ponta

Antonescu, despre Cabinetul Ponta: A dat senzatia de timiditate si ezitare

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat, marti seara, la Antena 3, ca a observat ca Guvernul condus de Victor Ponta a dat dovada de "timiditare si ezitare" in ceea ce priveste listele pentru referendumul din data de 29 iulie.

"E nevoie ca institutiile sa nu se lase intimidate, si aici ma refer in primul rand la Guvern, care a dat senzatia – trebuie sa o spun – unor anumite timiditati si anumitor ezitari (...). Guvernul trebuie sa ia toate masurile pentru ca propriile sale institutii sa nu se lase intimidate si pentru ca toti cetatenii acestei tari sa fie aparati in fata amenintarilor si intimidarilor la care Traian Basescu, situat practic in afara legii si in afara raspunderii ca oficialitate, recurge. Asta cred ca trebuie sa faca Guvernul", a spus Antonescu.

Dan Sova, noul ministru pentru relatia cu Parlamentul, sustine ca afirmatiile lui Crin Antonescu nu reprezinta un atac la adresa Executivului, aratand ca presedintele interimar si Guvernul colaboreaza "excelent".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea