Social

#vanzari #mall #produse unicat #cumparaturi

Anti-mallul, primul supermagazin cu produse unicat din Romania

In perioada 6-8 decembrie, vei putea merge la primul Anti-Mall din Romania. Acesta se va amenaja in locul fostului magazin Bucuresti, pe Calea Lipscani.

Toti bucurestenii interesati de locuri neconventionale vor putea merge timp de trei zile la Anti-Mall, unde experimentalisti creativi vor scoate la vanzare produse unicat, create manual si vor fi sustinute concerte ale unor trupe romanesti foarte cunoscute, vor avea loc proiectii de scurtmetraje si vor fi servite mancaruri traditionale.

Ideea crearii Anti-Mallului a fost initiata de o marca de bere, care i-a provocat pe cei mai creativi experimentalisti ca, timp de trei zile, sa isi puna in practica pasiunea, fie ca este vorba despre lucruri handmade, fotografie, moda sau orice alte lucruri creative.

Anti-Mallul va fi organizat exact ca mall-urile obisnuite, cu muzica si standuri, insa in locul parcarilor de masini va fi amenajata una pentru biciclete.

Sursa foto: revista-atelierul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea