Social

ANONIMUTU

Marti seara, la Londra, Juventus Torino a fost invinsa clar, de Arsenal, scor 2-0, dupa o partida dominata copios de englezi. In celalalt meci, Barcelona a facut 0-0, la Lisabona , cu Benfica .

Mijlocasul Adrian Mutu a fost considerat de cotidianul Il Tempo cel mai slab jucator de pe teren in meciul pe care echipa Juve l-a pierdut, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata formatiei Arsenal Londra , in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Sursa citata l-a notat pe internationalul roman cu 4, in timp ce portarul Gianluigi Buffon a fost Marti seara, la Londra, Juventus Torino a fost invinsa clar, de Arsenal, scor 2-0, dupa o partida dominata copios de englezi. In celalalt meci, Barcelona a facut 0-0, la Lisabona, cu Benfica.

Mijlocasul Adrian Mutu a fost considerat de cotidianul Il Tempo cel mai slab jucator de pe teren in meciul pe care echipa Juve l-a pierdut, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata formatiei Arsenal Londra, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Sursa citata l-a notat pe internationalul roman cu 4, in timp ce portarul Gianluigi Buffon a fost considerat cel mai bun jucator al torinezilor, primind nota 7. "Prestatia lui Mutu din acest meci poate fi simplificata la maximum: nu a existat pe teren. La scorul de 2-0 pentru Arsenal, Capello a preferat sa-l inlocuiasca cu un fundas...", a scris tgcom.it.
Cotidianul englez The Sun l-a notat pe Adrian Mutu cu 5. "Doar Vieira avea mai multe de demonstrat decat fostul "baiat rau" de la Chelsea, dar romanul a fost un anonim, izolat pe partea stanga", scrie The Sun. Mutu a inceput ca titular si a evoluat pana in minutul 72, cand a fost inlocuit de Giorgio Chiellini.

CAPELLO MAI SPERA

Tehnicianul italian a declarat ca Juventus mai are sanse de calificare in semifinale, daca va face un meci mare la Torino. "Avand in vedere modul in care am jucat in repriza a doua, cred ca rezultatul este bun. Puteam evita ambele goluri. Dar cred ca inca suntem in viata si putem face un meci mare la Torino", a spus Capello.

BARCELONA TINUTA IN SAH

Marea favorita la castigarea Champions League, FC Barcelona, a incheiat la egalitate partida de la Lisabona, cu Benfica, si are foarte mari sanse sa se califice in faza superioara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea