Social

Anna Lesko a ratat un BMW seria 5

De curand s-a deschis cu mare tam-tam un nou cazinou in City Mall din Bucuresti, eveniment la care au fost prezenti foarte multi barbati, unii dintre ei cu buzunarele doldora de bani.

Nu stim daca prezenta lor acolo are vreo legatura cu show-ul sustinut de Anna Lesko, o cantareata cu lipici la oamenii de afaceri... Anna a cantat si a dansat mai bine de 30 de minute, dupa care a plecat de la cazinou putin cam suparata.

Motivul? Ei bine, imediat dupa ce a aflat ca la tombola casinoului se castiga un BMW seria 5 , Anna a scos din buzunar trei milioane de lei si si-a cumparat bilet la tombola. Mai mult, "rusoaica" nu a scapat ocazia sa spuna celor din jur ca ea va castiga sigur autoturismul pentru ca... are pile.

La final, cand s-a facut tragerea la sorti, masina a fost castigata de un tanar. Ramane de vazut daca Anna si noul proprietar de BMW seria 5 se vor intalni, nu de alta dar acesta a invitat-o pe cantareata la o plimbare la munte cu limuzina lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea