Social

#grecia #coruptie #tradare #coruptie angajati #stimulente financiare

Angajatii greci, recompensati daca isi tradeaza colegii corupti

Ministerul Justitiei, cel al Finantelor si cel al Reformei Administrative din Grecia analizeaza posibilitatea de a introduce un nou proiect prin care sa recompenseze persoanele care dau in vileag fapte de coruptie din sectorul privat si in special din cel public.

In acest sens, Grecia se pregateste sa introduca stimulente financiare pentru toate persoanele care reusesc sa ofere autoritatilor informatii concrete despre colegi sau cunostinte corupte.

Potrivit primelor informatii care s-au strecurat un presa, functionarii vor primi stimulente ce includ promovari, bonusuri sau mariri de salariu, conform publicatiei "Kathimerimini".

"In sectoarele public si privat trebuie sa fie incurajata o cultura a unei administratii deschise si corecte, care incurajeaza sesizarea faptelor de coruptie, ceea ce este in interesul publicului si al departamentului in cauza", se noteaza in proiect.

Sursa foto: trombon.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea