Social

#negocieri #salarii #angajati #proteste #industria alimentara

Angajatii din industria alimentara ameninta cu proteste

Federatia Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara din Romania a anuntat proteste ample, in cazul in care Guvernul nu reuseste sa convinga FMI in privinta reducerii TVA la produsele alimentare.

"In conditiile in care Guvernul Romaniei nu reuseste sa convingă FMI de importanta reducerii TVA la produsele alimentare, ne vom organiza, vom iesi in strada cand FMI va negocia cu Guvernul Romaniei si vom sta acolo ca sa inteleaga ca Romania are nevoie de masuri fiscale, de relaxare fiscala, pentru ca economia sa se dezvolte", a declarat presedintele FNSIA, Dragos Frumosu.

In plus, acesta a specificat si faptul ca acest lucru nu trebuie sa sune ca o amenintare, ci mai mult ca o evidentiere a faptului ca industria alimentara trebuie sa reziste.

Totodata, Dragos Frumosu a explicat si ca salariile din industria alimentara din Romania sunt foarte mici, intre 900 si 1.100 de lei.

Sursa foto: www.gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea