Social

#american #ucis #pakistan #atac

Angajat american al unei organizatii umanitare, ucis in Pakistan

Un angajat al unei organizatii umanitare americane si soferul sau pakistanez au fost omorati miercuri intr-o ambuscada, in timp ce se deplasau cu masina prin Peshawar, in nord-vestul Pakistanului.

"Confirm ca un american si soferul sau au fost omorati in atac ", a anuntat Wes Robertson, purtatorul de cuvant al reprezentantei diplomatice americane la Islamabad, citat de AFP. Acest atac a avut loc in apropierea centrului orasului, care se afla in vecinatatea zonelor tribale din nord-vest, unde armata pakistaneza si fortele americane bazate in Afganistan lupta impotriva talibanilor apropiati gruparii Al-Qaida, in special prin rachetele lansate aproape zilnic. Politia a anuntat ca a avut loc un atac impotriva a doi barbati, dintre care un strain, care au fost omorati intr-o ambuscada in timp ce masina lor trecea prin cartierul din apropierea unei universitati . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea