Social

Andrei Plesu la ICR Berlin

Aparitia, in traducere germana, la editura Berlin University Press, sub titlul "Das Schweigen der Engel", a eseului lui Andrei Plesu "Despre ingeri" va fi marcata printr-o lectura de autor organizata in data de 6 mai 2007, ora 19.30 la Institutul Cultural Roman "Titu Maiorescu" din Berlin.

Prezentarea cartii va fi facuta de scriitorul si traducatorul Georg Aescht, cel care semneaza si traducere germana a lucrarii, dupa care Andrei Plesu va citi fragmente din cartea sa despre ingeri si va participa la un dialog cu publicul. Manifestarea este organizata in colaborare cu Deutsch-rumanische Geselleschaft Berlin/Asociatia germano-romana din Berlin si cu Wissenschasftskolleg zu Berlin.

In seara urmatoare, filozoful si istoricul de arta roman este invitatul Literaturhaus din Berlin, unde va sustine un dialog pe tema cartii sale cu Otto Kallscheuer (autorul lucrarii "Die Wissenschaft vom lieben Gott/ Stiinta despre bunul Dumnezeu, 2006) si cu parintele Klaus Mertes, rectorul Colegiului Canisius din Berlin.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea