Social

#andrei chiliman #tradatori #crin-antonescu #pnl

Andrei Chiliman, despre o posibila plecare din PNL: Nu plec decat exclus

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a anuntat aseara la B1 TV ca nu va parasi Partidul National Liberal decat in cazul in care va fi exclus. El este de parere ca nu el este tradatorul din partid, ci chiar presedintele PNL, Crin Antonescu.

"Eu nu plec din PNL decat exclus. Ma voi lupta pentru ca PNL sa revina pe linia traditionala, la principiile si valorile pe baza carora s-a infiintat. Ca orice conducator fricos, s-a ascuns dupa poalele PNL-ului si ma acuza de tradare. Dar cine a tradat principiile statului de drept, principiile liberale? Chiliman sau cel care il acuza de tradare? El e tradatorul", a afirmat Chiliman.

Liberalul este de parere ca toate actiunile pe care Crin Antonescu le-a intreprins in ultimele 7-8 luni au fost facute pentru un scop personal: puterea, functia de presedinte. De altfel, Andrei Chiliman a atras atentia ca la conducerea PNL "nu mai e un nivel de principii, ci unul de nivele personale".

Sursa foto: puterea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea