Social

Andreea Marin, scoasa din sarite de Mihaela Radulescu

Declaratiile facute de Mihaela Radulescu intr-un interviu oferit recent revistei UNICA a repus pe tapet vesnica rafuiala dintre vedeta Antenei 1 si Andreea Marin, anunta revista Vip .

La sfarsitul saptamanii trecute va relatam in articolul "Mihaela Radulescu o atentioneaza pe Andreea Marin: "Banica este un cuceritor" ca fosta sotie a cantaretului Stefan Banica jr, actuala doamna Schwartzenberg, a dezvaluit motivul pentru care mariajul lor s-a destramat: infidelitatea solistului.

"Ne-am despartit pentru ca sotul meu de atunci, domnul Stefan, o luase un pic razna. E in firea lui sa o ia razna din cand in cand. E un cuceritor in profilul lui", spunea Mihaela.



MARTURISIRI DUREROASE

In plus, prezentatoarea emisiunii "Duminica in familie" a incercat sa o linisteasca in public pe Andreea, amintindu-i ca au trecut opt ani de cand s-a despartit de Stefan si ca nu mai reprezinta un pericol pentru relatia ei cu Banica. Probabil ca marturisirea facuta de Mihaela cum ca Banica e un cuceritor nu i-a picat foarte bine Andreei, mai ales ca informatiile aparute in presa ultimelor zile vorbesc despre o relatie extraconjugala a lui Stefan cu fosta sotie a actorului Florin Piersic jr , Adriana Nicolae, sau despre pasiunea pe care solistul ar fi facut-o pentru cantareta Anna Lesko.



ADEVARUL

Evident, Andreea a citit cele spuse de fosta consoarta a sotului ei si, conform publicatiei Vip, diva a inceput sa injure ca la usa cortului. Mai mult, Andreea s-ar fi aratat deranjata si de faptul ca Mihaela a povestit in interviul cu pricina lucruri neadevarate despre cele intamplate la gala "Cei mai iubiti", prezentata de vedeta TVR. Mai exact, Mihaela a confirmat ca, intr-adevar, a fost chemata la o anumita ora la televiziunea publica si alte trei ore a stat inchisa intr-o cabina, iar cand a intrat ea in studio Stefan nu mai era acolo, la cateva saptamani de cand aceasta intamplare a aparut in presa. Or, se pare ca Andreea are o cu totul alta viziune asupra celor intamplate. Andreea Marin nu a fost de gasit la telefon, iar persoana care se ocupa de relatiile cu presa in numele vedetei ne-a declarat ca oricum prezentatoarea emisiunii "Surprize, Surprize" nu are nimic de comentat.
Anul trecut, divele au ingropat securea razboiului cu ocazia inundatiilor care au ravasit Romania . Iata ca luna de miere a vedetelor noastre s-a cam incheiat. Numai faptul ca Mihaela a refuzat ani la rand sa vorbeasca despre mariajul ei cu Banica, dar a ales sa discute sincer despre fosta casnicie taman acum cand Andreea este doamna din viata cantaretului, spune multe despre cat de mult se iubesc cele doua moldovence.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea