Social

Andreea Marin bate la usa bogataselor

Zana Surprizelor a facut apel la cele mai bogate femei din Romania cerandu-le sa faca donatii pentru sinistrati .

In vinerea patimilor Andreea Marin a plecat cu ajutoare catre localitatea Rast, pentru a imparti copiilor sinistratilor cozonaci si oua pentru Pasti. Si, daca in ziua cu pricina vedeta a acuzat nepasarea parlamentarilor, in seara zilei urmatoare si-a dedicat emisiunea intrajutorarii celor care au fost nevoiti sa-si petreaca sarbatorile pascale in corturi. Andreea a pus pe picioare un sistem de strangere de fonduri pentru sinistrati. Asta cu garantia UNICEF - emblema pusa pentru a oferi credibilitate .



4 MILIARDE

S-au strans 4 miliarde de lei vechi si 40 de tone de alimente. Si, pentru ca a vrut sa dea un exemplu, proaspata sotie a lui Banica jr a fost printre primii care au dat bani. Apoi le-a batut apropouri doamnelor ce ocupa o pozitie in Top 100 Femei de succes, realizat de revista Capital, iar creatoarea de moda Romanita Iovan a reactionat imediat. "Sunt sigura ca sunt oameni generosi, care pot si vor sa ii ajute pe cei ce au mare nevoie", a spus Andreea. Vedeta a calcat astfel pe urmele Mihaelei Radulescu, cea care a declarat intr-un interviu acordat revistei Unica cu putin timp inainte de publicarea topului ca de abia asteapta sa se duca la ocupantele primelor locuri si sa le prezinte cate un caz social .



FOTBAL DE CARITATE

Daca iesenii au trimis mancare catre cei care si-au pierdut casele in valul de inundatii, cei de la Timisoara au facut o promisiune: banii stransi in urma vanzarii biletelor la meciul Poli Timisoara - FC Arges vor fi donati. Suma pronosticata: peste 20.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea