Social

Andreea Marin Banica, inventatoare premiata la Geneva

Andreea Marin Banica a primit Medalia de aur pentru inovatia Violet ce se adreseaza bebelusilor. Evenimentul a avut loc la Salonul International de Inventii de la Geneva.

Produsul inventat de vedeta se intituleaza "Body cu chilotel extensibil Violet by Andreea Marin Banica" si are calitatea de a putea fi folosit mai mult timp gratie elasticitatii pe trei directii: in lungime, in latime si in zona din jurul piciorusului.

"Nu e putin lucru pentru mine, cu atat mai mult cu cat nu sunt decat un 'inventator ocazional', ideea simpla si foarte utila pentru copiii aflati in primii ani de viata fiindu-mi inspirata de o nevoie a fiicei mele cand avea doar cateva luni", a marturisit Andreea Marin Banica pe blogul personal.

Body-ul inventat de Andreea a devenit intr-un timp scurt foarte popular atat in tara noastra, cat si la Geneva.

"Trebuie sa recunosc faptul ca interesul MARE pe care l-am descoperit aici, la Geneva, atat pentru cumpararea pe loc a produsului, cat si pentru distribuirea lui in strainatate, mi-a reconfirmat ca aceasta inovatie este apreciata la scara larga drept un real ajutor pentru sanatatea si confortul micutilor, dar si pentru buzunarele parintilor", a precizat vedeta. Pretul Body-ului cu chilotel extensibil semnat Andreea Marin Banica este la fel ca cel pentru un body normal.

O parte din banii obtinuti in urma vanzarilor acestui produs vor fi folositi pentru intr-ajutorarea micutiilor care "se afla de prea mult timp pe un pat de spital, din cauza suferintelor pe termen lung", dupa cum a marturisit chiar Andreea Marin Banica, ambasador UNICEF al Bunavointei pentru Romania.

Citeste mai multe despre experienta Andreei Marin Banica la Salonul International de Inventii de la Geneva aici

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea