Social

#Andreea Marin politie #jaf Andreea Marin #casa Andreea Marin #andreea marin

“Andreea Marin a gresit!” Primele rezultate dupa jaf

Ancheta in cazul spargerii care a avut loc vineri seara in locuinta Andreei Marin se apropie de final, dovezile ducand la un cerc de suspecti. Specialistii sustin ca nu cred in varianta Andreei Marin si a sotului ei, potrivit carora cei care au intrat prin efractie pentru a le monta microfoane in casa. Mai mult, acestia sunt de parere ca Andreea a facut o greseala in momentul in care a prezentat imagini din casa sa pe Facebook si la tv.

„Cercetarea la fata locului a fost realizata, suntem aproape de finalizarea investigatiilor, dupa care vom creiona un cerc de suspecti. Nu avem amprente, dar avem alte probe. ii prindem sigur. Suntem deja pe urmele lor", a declarat inspectorul-sef al IPJ Ilfov, Ion Oratiu Ruseanu pentru libertatea.ro.

„Daca aveau camere interioare, vedea daca au montat ceva, insa timpul a fost prea scurt pentru asta. Cand montezi microfoane, nu lasi urme. Exclus si sa fi avut intentia de a omori pe cineva. Spargatorii de locuinte actioneaza cand stiu ca nu e nimeni acasa. Verifica locurile ascunse, mergand pe ideea ca la vedere nu se afla lucruri de valoare. Daca sunt surprinsi, fug si doar daca n-au alta varianta, devin agresivi pentru a putea parasi locuinta. inainte de a actiona, culeg pontul de pe Facebook sau de la TV si isi studiaza victimele. Andreea a gresit prezentandu-si casa la TV. Hotii nu revin la aceeasi adresa pentru ca securitatea a fost crescuta, iar valorile au fost puse la adapost", a declarat fostul sef al Serviciului Omoruri, colonelul in rezerva Dan Antonescu pentru ring.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea