Social

Andreea ii da lectii lui Stefan

In urma cu o saptamana , sotul Andreei Marin ne declara
intr-un interviu acordat in suplimentul Ziarul ca stilurile de dans care il atrag sunt cele pasionale, printre care si tangoul: "Imi place sa privesc oamenii care stiu sa faca asta, care au eleganta si stil si care, prin ceea ce realizeaza ei, ii fac pe cei din jur sa iubeasca dansul." Ei bine, revista Story anunta ca Andreea a luat problema in propriile maini de cand sotul ei prezinta si regizeaza emisiunea "Dansez pentru tine" difuzata de Pro Tv.


PASIONALI SI ACASA

Diva, o impatimita a dansului, ii da lectii de tango lui Stefan in intimitatea caminului, iar interpretul nu a stat pe ganduri si a folosit cateva dintre invataturile Andreei in emisiune. La randul ei, Andreea Violeta Marin Banica (vedeta are si nume de floare, asa ca ieri, de Florii, a fost si ziua ei), a aratat ce a invatat la cursurile de dans pe care le urmeaza de ceva vreme, cand a fost invitata la Antena 1, in cadrul emisiunii "Zodia Fluturelui" unde a facut o demonstratie de tango ca la carte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea