Social

# Andreea Balan pe patul de spital #declaratii Andreea Balan #andreea balan

Andreea Balan, declaratii coplesitoare: "Am fost inconstienta 20 de ore"

Andreea Balan se simte bine acum si a oferit si primele declaratii dupa ce in timpul operatiei de cezariana a suferit un stop cardio-respirator.

 

De pe patul de spital, artista a facut si primele declaratii publice despre tragedia prin care a trecut.

"Am trecut prin focuri periculoase. Aceasta embolie poate surveni si la nasterea naturala, nu doar la cezariana si provoaca soc, stop cardiac, lichidul amniotic intra in sange, nu se stie de ce. Am fost la un pas sa mor. A trebuit sa curete sangele, am avut nevoie de transfuzii. Acum sunt fericita pentru ca mi-am dat seama ca a trecut moartea pe langa mine. Dupa ce au scos copilul s-a pornit o cascada greu de oprit si nu-si dadeau seama ce se intampla," a declarat Andreea Balan, pentru Antena 1.

Vedeta a marturisit ca nu-si aminteste decat momentul in care si-a pupat fetita, imediat dupa ce s-a nascut.

"Imi amintesc ca mi-au pus-o pe obraz, am pupat-o si apoi a intervenit acea problema, mi-am pierdut cunostinta si m-au intubat. Si am fost inconstienta vreo 20 de ore. Medicii mi-au povestit ca am fost la un pas sa mor. Am ramas asa, nu mi-am dat seama ca a fost atat de grav," a mai spus cantareata."Nu ma dezlipesc de ea"Vedeta a vorbit si despre fetita sa, Clara Maria, pe care a tinut-o azi, pentru prima data in brate."Nu ma dezlipesc de ea. E foarte mititica. Am si uitat ca si Ella Maya era asa. Are par mult, brunetinica asa. Am doi copii sanatosi si asta este cel mai important," a mai marturisit cantareata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea