Social

#anca boagiu #mircea geoana #motiune #transa fmi

Anca Boagiu: Geoana pune in pericol eliberarea transei de la FMI

Mircea Geoana pune in pericol eliberarea transei din imprumutul de la FMI, prin amanarea votului pe motiunea de cenzura, sustine vicepresedintele Senatului, Anca Boagiu .

"(...)Maine ar fi trebuit sa votam motiunea de cenzura, domnia sa stie acest lucru dar actioneaza la comanda de partid", a declarat Anca Boagiu.

Vicepresedintele Senatului l-a atacat dur pe Mircea Geoana, sustinand ca, in 2009, Romania a ramas fara Guvern mai multe luni de zile, "ca urmare a abuzurilor pe care le face in calitate de presedinte al Senatului".

Anca Boagiu a adaugat insa ca senatorii PD-L vor fi prezenti la intalnirea cu Mircea Geoana de sambata.

"Vom fi prezenti la discutii ca sa le explicam ca decredibilieaza Romania, ca pune in pericol eliberarea transei de la FMI, ca nu a inteles ca Rom este in contratimp si ca cele doua legi trebuie sa intre in implementare pentru ca Romania sa iasa din criza", a declarat Anca Boagiu.

Vicepresedintele Senatului a prezicat ca, prin stabilirea termenului de vot pe motiunea de cenzura marti, 15 iunie, "se incalca flagrant Constitutia".

PD-L urmareste intrarea in vigoare a celor doua legi pe care Guvernul si-a asumat raspunderea, in asa fel incat Romania sa nu fie decredibilizata in fata institutiilor financiare internationale, a precizat Boagiu.

Presedintele Traian Basescu a trimis, joi, o scrisoare presedintelui Senatului Mircea Geoana si presedintei Camerei Deputatilor, Roberta Anastase , prin care le cerea devansarea votului pe motiunea de cenzura depusa de PSD.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea