Social

Analizele medicale, repetate din cauza caniculei

Temperaturile ridicate au dat peste cap activitatea din laboratoarele de analize medicale . La 40 de grade Celsius, aparatele de analize din laboratul Maternitatii Bucur au inceput sa dea rezultate eronate. Pacientii au fost nevoiti sa repete analizele, iar o parte dintre probe au fost trimise catre un alt spital pentru a nu fi gresite din nou. Si femeile care au nascut suporta cu greu caldura din saloanele in care sunt internate. Problemele in laboratorul de analize de la Maternitatea Bucur au aparut la sfarsitul saptamanii trecute. Aparatele de analize au cedat cand temepraturile au depasit 30 de grade Celsius. "In aparat sunt in jur de 50 de grade Celsius, iar in laborator in jur de 40, deci analizele enzimatice nu se pot face. Ne-am rezumat la analize strict uzuale, cu care ii puteam servi pe cei din maternitate", a explicat Elena Macos, biolog Maternitatea Bucur. Medicii si pacientii din maternitate sunt nemultumiti si de temperaturile ridicate din saloane . Conducerea maternitatii sustine ca va remedia problema legata de caldura din saloane, dar si din laboratorul de analize, intrucat unitatea medicala urmeaza sa fie dotata cu 22 de aparate de aer conditionat.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.