Social

Ana Lesko este indragostita de un om de afaceri

Misterul cu care ii place Annei Lesko sa-si inconjoare viata amoroasa a fost descifrat de paparazzii CIAO! intr-una dintre serile trecute, pe aleile Parcului Herastrau.
Rusoaica a fost surprinsa in tandreturi cu un om de afaceri, care avea in dotare un automobil exact ca al ei: un Porsche Cayenne .

Tandreturi pe aleile intunecoase

Dupa cum il recomanda aparentele (poseda o masina de miliarde, o resedinta in Satul Francez si poarta costume elegante), actualul partener al cantaretei se inscrie si el in categoria barbatilor bogati, la care Anna (se stie doar!) are mult lipici. Fosta iubita a miliardarului Irinel Columbeanu a luat masa cu noul ei iubit la Restaurantul Alexandra Cafe, dupa care s-au plimbat romantici pe sub copacii inverziti. Daca in local nu au exagerat cu manifestarile de afectiune, odata ajunsi singuri-singurei pe aleile intunecoase, cei doi amorezi si-au dat frau liber sentimentelor. Cu toate ca vedeta se fereste sa dezvaluie aspecte din viata sa particulara , paparazzii CIAO! au reusit sa o surprinda in ipostaze inedite, publicate in ultimul numar al revistei. Anna si iubitul ei s-au imbratisat si s-au sarutat tandru. Rusoaica a stat tot timpul lipita de barbatul la costum, iar din cand in cand isi lasa capul pe umarul acestuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea