Social

#raport sua #coruptie romania #piraterie

Americanii se tem de coruptia din Romania

Romania este amintita la capitolul "probleme de coruptie" - alaturi de Rusia, Ucraina si Bulgaria - intr-un raport pe 2008 al unei organizatii ce analizeaza amenintarile de securitate cu care se confrunta americanii in strainatate , informeaza AFP.

Terorismul, pirateria si coruptia sunt cele trei amenintari care au nelinistit cel mai mult in 2008 companiile, organizatiile neguvernamentale si universitatile americane ce isi desfasoara activitatea in strainatate, potrivit raportului oragnizatiei semiguvernamentale Overseas Security Advisory Council (OSAC).

Citand atentatele teroriste din Africa de Nord, din Peninsula Arabica, din Afganistan si Pakistan si din Turcia, Consiliul a ajuns la concluzia ca "tintele acestor atentate nu au fost numai instalatiile si personalul statului american, dar in anumite cazuri si intreprinderile si organizatiile neguvernamentale al caror sediu este in Statele Unite".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea