Social

#amenzi # iarba pe terenuri #plantare iarba #aer inconjurator

Amenzi usturatoare pentru bucurestenii care nu planteaza iarba pe terenuri

Potrivit unui nou proiect de hotarare al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care se afla momentan in dezbatere publica, bucurestenii care nu planteaza iarba pe terenurile pe care le detin risca sa fie amendati cu pana la 5.000 de lei.

Astfel, potrivit noii propuneri, toate persoanele, atat fizice, cat si juridice, care detin terenuri vor avea obligatia ca, pe langa ingradirea, salubrizarea si igienizarea acestora sa planteze pe aceste suprafete si iarba.

Persoanele fizice care nu vor respecta aceasta prevedere vor fi amendate cu sume intre 2.000 si 5.000 de lei, iar persoanele juridice vor incasa amenzi intre 3.000 si 5.000 de lei.

Aceasta initiativa a fost luata dupa ce Comisia Europeana a trimis o scrisoare de somare in luna februarie catre Ministerul Mediului si administratia publica a Capitalei, cu privire la nerespectarea normelor privind calitatea aerului inconjurator.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea