Social

#ce macedonia #bogdan predescu #romania handbal feminin

Am ratat sansa de-a ne bate pentru o medalie

Echipa Ungariei nu ne-a ajutat cu o victorie in fata Spaniei si am ajuns sa depindem doar de jocul nostru, cedand previzibil in fata supercampioanei , in ultima sansa pentru semifinalele Campionatului European din Macedonia .

A fost ultima zi de competitie la Ohrid, o zi in care deceptiile au venit una dupa alta pentru Romania, care a fost eliminata din lupta pentru medaliile europenelor. Spania a castigat la mare lupta in fata Ungariei 23-21 si a acumulat 6 puncte, asteptand cuminte pasul gresit al Romaniei, care a venit dureros de clar, rezultat final 37-31 pentru Norvegia , un scor logic tinand cont de valoarea partenerului de intrecere.

Detinatoarea titlului olimpic si tripla campioana continentala Norvegia, ne-a oferit o adevarata lectie de handbal, dominand tactic o partida in care presiunea rezultatului a afectat din plin jocul tricolorelor. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea