Social

#renuntare la fumat #tigara electronica

Am fumat si m-am lasat incredibil de repede si fara efecte secundare

Oricui am povestit s-a mirat, iar fumatorii cand ma vad nu le vine sa creada ca inca sunt adeptul tigarilor eletronice cu care m-am imprietenit acum mai bine de 5 ani. Daca in primii ani cautarile au fost cel putin acerbe in gasirea celor mai bune tigari electronice si in special a lichidelor pentru incarcarea atomizoarelor, acum de ceva vreme stiu ca la magazinul de tigari electronice Vapers-One gasesc tot ce am nevoie din absolut toate cele necesare.

Ce este spectaculos, lucru care m-am mirat intr-asemenea masura incat la inceput am zis ca mi se pare, este ca nu mai suport fumul de tigara. Senzatia este atat de pregnanta incat am inceput sa evit cunostinte si prieteni care fumeaza, lucru pe care il consideram excesiv din partea celor care ma atentionau si se enervau cand ii deranjam cu fumul tigarii mele.

Da, este o realitate pe care o poti percepe doar atunci cand te-ai dezintoxicat la propriu de gesturile si amanuntele care tin de o tigara din tutun, pentru ca pana in acel moment esti in totalitate convins ca esti perfect in regula cu ceea ce faci.

Tigara eletronica nu doar ca nu miroase a fum, insa aburul pe care il produce poate purta arome care devin chiar placute pentru cei din jur. Cu siguranta nu este nimic exagerat in nivelul acestor arome, insa in niciun caz nu se mai pune problema imbacsirii aerului ambiental si chiar al celui exterior in jurul tau cu miros greu de tutun ars.

In privinta starii de sanatate progresele sunt cel putin asemanatore si spectaculoase in timpul atat de redus in care am renuntat la tutun. Nu pot sa previzez exact daca a durat o saptamana, sau doua, insa cu fiecare zi care a trecut nivelul de oxigenare al sangelui a crescut si de aici nivelul efortului fizic pe care il pot face este net superior cu ceea ce era inainte de a vapa din tigara eletronica. Aici nu vorbesc despre alergari prin parc, sau ridicat greutati la sala. Nu! Vorbesc despre simpla urcare pe scari a celor 2 etaje pana la usa propriului apartament, lucru care devenise din ce in ce mai greu. Este limpede ca plamanii mei se curata si la fel de limpede este ca in casa mirosul s-a schimbat, iar alimentele au cu totul alt gust pe care practic nu il mai simteam.

Eu nu incerc sa conving pe nimeni sa foloseasca in mod special tigara electronica si ca va avea efect de reusita 100%, insa daca pentru mine a functionat, sunt destul de putine sanse sa nu aveti acelasi succes. Totul este, intr-adecar de retinut asta, sa utilizati de la bun inceput tigari electronice de calitate si simultan lichide, arome concentrate, baze si nicshot pentru nicotinizarea lichidelor de cea mai buna calitate. Cum ziceam pe toate si inca multe alte accesorii si unelte DIY le puteti gasi in magazinul specializat Vapers-One.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea