Social

#erick gulacsi # dor geta popescu #alpinisti #inmormantare

Alpinistii Dor Geta Popescu si Erick Gulacsi, condusi pe ultimul drum

Trupul neinsufletit al alpinistei Dor Geta Popescu a fost depus la capela Bisericii Sfantul Nicolae din Rasnov, localitate unde va fi inmormantata miercuri. Autoritatile din Rasnov doresc sa declare ziua de miercuri ca zi de doliu in oras.

Trupul lui Erick Gulacsi, decedat si el in avalansa din Muntii Retezat, a fost ridicat luni de catre familie de la morga din Deva si transportat in Cluj-Napoca. Familia a decis ca baiatul sa fie incinerat, urmand ca apoi sa duca cenusa baiatului pe varful muntelui.

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu a fost internat in spital insa, in ciuda recomandarilor medicilor de a sta sub supraveghere, acesta a dorit sa fie externat luni.

Politia a deschis o ancheta pentru ucidere din culpa in cazul avalansei produse sambata dupa-amiaza, cand doi alpinisti si-au pierdut viata si alti cinci au fost raniti. La randul lor, reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului Brasov au spus ca asteapta rezultatele anchetei penale in cazul tragediei din Masivul Retezat si vor face verificari in functie de concluziile acesteia, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea