Social

Alina Puscau spune ca se marita, logodnicul nu e prea sigur

Manechinul roman Alina Puscau a sters cu buretele aventura pe care logodnicul ei, regizorul peliculei "X-Men: The Last Stand ", Brett Ratner , a avut-o cu actrita Linday Lohan. Dupa ce si-a paruit rivala in urma cu o luna de zile, Alina a pasit pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes la bratul viitorului sot. Insa lucrurile nu stau chiar pe roze intre cei doi.

I-A PIERIT ENTUZIASMUL

In urma cu cateva zile, Brett Ratner a declarat pentru New York Daily News ca a fost atat de incantat de serviciile hotelului unde a fost cazat pe toata perioada festivalului, incat se gandeste serios sa faca nunta la Cannes: "Ma voi insura acolo. Si copiii mei ar trebui sa se casatoreasca in acelasi loc. Am rezervat deja pentru la anul apartamentul in care am stat", a marturisit entuziasmat Brett. Intrebat daca are de gand sa se casatoreasca, regizorul a dat imediat inapoi: "Pai... nu chiar". Alina Puscau ar trebui sa stie ca in ziua de azi un inel de logodna nu reprezinta si garantia ca cel care ti l-a oferit te va lua si de nevasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea