Social

#virgil iantu #copii orfelinate #Alina Chivulescu #abandon copii #maraton

Alina Chivulescu si Virgil Iantu alearga pentru copiii din orfelinate

Actrita Alina Chivulescu si prezentatorul Virgil Iantu le sunt alaturi copiiilor aflati in pericol de abandon. Cei doi vor alearga sambata la Semimaratonul Bucuresti organizat de fundatia Hope and Homes for Children Bucuresti.

Alina Chivulescu marturiseste ca alergarea este singura forma de miscare care o relaxeaza. Ea spune ca a inceput sa alerge ca sa invete sau sa isi repete textele si a vazut ca astfel poate castiga timp. “Pe 17 mai am o motivatie mult mai importanta, alerg in proba de stafeta pentru TEAM HOPE. Sper sa fim cat mai multi cei care alergam si cei care donam pentru copiii mai putin norocosi care-si traiesc copilaria in orfelinate. Putem sa-i ajutam sa-si gaseasca drumul catre cel mai frumos lucru din lumea asta: o familie care sa ii astepte cu drag acasa”, a declarat Alina Chivulescu.

Cantaretul si prezentatorul de televiziune Virgil Iantu iubeste miscarea si participa deja cu regularitate la competitiile de alergare pentru cauze caritabile. Si el le va fi alaturi copiilor 17 mai.

“Copiii sunt viitorul nostru, versiunea noastra mai tanara, mai proaspata, mai buna. Din acest motiv am acceptat invitatia celor de la Hope and Homes for Children Romania de a participa la Semimaraton, deoarece cred ca fiecare copil are dreptul sa creasca în armonie si sa aiba o viata frumoasa. Pentru asta voi alerga pe 17 mai, alaturi de Alina Chivulescu, Valentin Vasile si Cosmin Cernat. Ajuta-ne si tu, intra pe contul nostru de Galantom, doneaza si implica-te în lupta contra abandonului”, a spus Virgil Iantu.

Alina s-a inscris la proba de stafeta si va face echipa cu prezentatorul de televiziune Virgil Iantu, realizatorul TV Cosmin Cernat si managerul sportiv al clubului Limitless, Valentin Vasile. Cei patru vor lua startul pentru TEAM HOPE la proba de stafeta si vor alerga pe distanta de 5 km fiecare.

Cei care doresc sa sprijine echipa celor patru vedete pot face donatii pe pagina Galantom: hhc.galantom.ro/limitlessteam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea