Social

#alice draghici #verificare ani #declaratie avere interese #suspendare proces

Alice Draghici pierde, in prima instanta, procesul cu ANI

Curtea de Apel Bucuresti a respins ca neintemeiata actiunea formulata de Alice Draghici prin care cere suspendarea verificarilor efectuate de ANI in legatura cu declaratiile sale de avere si interese, decizia nefiind definitiva.

Avocatul lui Alice Draghici, Dan Caraman, a sustinut, in motivarea cererii de suspendare a verificarilor efectuate de ANI, ca nu exista niciun proces verbal prin care Agentia Nationala de Integritate a fost sesizata de catre o persoana sau s-a autosesizat in legatura cu declaratiile de avere si de interese ale membrului CNI, Alice Draghici, informeaza Newsin.

Consilierul juridic al ANI a declarat, in fata instantei, ca nu este nevoie sa existe un astfel de proces verbal, intrucat avocata Alice Draghici este membru CNI si trebuia sa depuna declaratiile de avere si de interese pana pe 15 iunie .

Potrivit ANI Alice Draghici a depus declaratiile de avere pe 24 iulie. Alice Draghici a depus, pe 6 octombrie, la Curtea de Apel Bucuresti o actiune prin care cere instantei sa suspende verificarile efectuate de ANI in legatura cu declaratiile sale de avere si de interese.

Agentia Nationala de Integritate a demarat, pe 30 octombrie, procedura de verificare a averii avocatei Alice Draghici, membru al CNI, pentru nedepunerea declaratiei de avere in termenul stabilit de lege, dar si aplicarea unei amenzi de 500 de lei, potrivit unor surse din ANI.

Potrivit acelorasi surse, Alice Draghici a depus declaratia de avere cu o intarziere de aproximativ doua luni, prin urmare ANI s-a sesizat din oficiu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea