Social

Alianta PD-L – Partidul bidon

Partidul Democrat-Liberal, prin Adriean Videanu, si Partidul Noua Generatie, prin Gigi Becali , au anuntat perfectarea unei aliante pentru majoritatea in Consiliul General al Capitalei. Urmare a negustoriei dintre Partidul lui Traian Basescu si Partidul lui Gigi Becali, o formatiune artificiala, tinuta in viata de banii obtinuti de Miliardarul de Pipera prin traficul de terenuri va avea un viceprimar al Capitalei. Am trait s-o vedem si pe asta!

Gigi Becali, un personaj asezat prin pitoresc intre si Petrache Lupu, care si-a facut un partid din aceeasi nevoie care ii impingea pe parvenitii de altadata sa-si comande o drosca la Viena, a mina pe Bucuresti! Exclamatia asta e folosita de obicei pentru a exprima surprinderea. Noi insa n-o vom utiliza.

Chiar daca ne-ar impinge la asta si formula umilitoare prin care viecepresedintele PD-L a fost obligat sa mearga la Palatul al miliardarului de brinza pentru a-i cere favoarea unei aliante. Pentru ca logodna dintre PD-L si PNG, dintre Traian Basescu si Gigi Becali nu ne surprinde. E in logica lucrurilor. Si cind spunem aceasta nu ne referim la zestrea culturala a celor doi parteneri: Traian Basescu si Gigi Becali. Nici la interesele Mafiei retrocedarilor, pitite in spatele demagogiei prezidentiale despre anticoruptie, cinste si alte -blauri.

 

Continuarea in importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea