Social

#targ de piatra #Algabeth #piatra

Algabeth este prezent la cel mai mare targ de piatra din Romania

Algabeth, cel mai mare importator si prestator de servicii din domeniul pietrei naturale, este prezent la Transilvania Stone Expo. Din ce in ce mai multi constructori si arhitecti folosesc si recomanda folosirea pietrei naturale datorita calitatilor sale: unicitate, varietate, rezistenta si durabilitate, valoare adaugata.

Algabeth, cel mai mare importator si prestator de servicii din domeniul pietrei naturale (marmura, granit, travertin, calcar, onix), va invita in pavilionul sau din cadrul expozitiei Transilvania Stone Expo care va avea loc in perioada 20 - 22 mai 2016 la Cluj-Napoca.

O gama larga de produse din piatra si elemente de piatra utilizate in arhitectura si design vor fi prezentate la expozitia din Cluj-Napoca care, timp de trei zile, va fi capitala pietrei din Europa de Sud-Est.

Algabeth ofera un discount suplimentar de pana la 20% pentru comenzile lansate pe perioada expozitiei, la produsele expuse, cu livrare pana la data de 31 mai 2016.

Echipa Algabeth va asteapta in pavilion pentru a va pune la dispoziție atat portofoliul complet al produselor de piatra naturala, cat si exemple din proiectele anterioare, finalizate cu succes alaturi de partenerii sai.

Va asteptam cu drag, V-S 10-18, D 10-14 | 20-22 mai 2016 | Cluj-Napoca

Despre Algabeth Stone Group Industry

ALGABETH face parte din grupul Stone Group International, ce detine 6 cariere in intreaga lume si peste 15 cariere in cooperare exclusiva, cu export in peste 80 de tari.

Cu cel mai mare stoc din Romania, ALGABETH vine in intampinarea cerintelor pietei cu 300.000 mp din peste 500 de modele de piatra naturala, cum ar fi: 120 modele marmura, 230 modele granit, 20 modele travertin, 20 modele de calcar, 15 modele de onix.

Daca sunteti interesati sa lucrati cu piatra naturala, va stam la dispozitie indiferent de marimea proiectului dumneavoastra.

Fabrica ALGABETH poate prelucra zilnic pana la 1.000 mp de trepte, 1.500 mp de glafuri, 500 mp de placaje de diferite dimensiuni, poate lustrui 200 mp de piatra naturala si poate efectua diferite prelucrari: lustruire, fiamare, buciardare, periere, antichizare, matuire, orice tip de prelucrare canturi si multe altele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea