Social

#pandemie de coronavirus # alexandru rafila #pandemie # alexandru rafila coronavirus

Alexandru Rafila, despre cel de-al treilea val al pandemiei de coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit despre cel de-al treilea val de coronavirus. Acesta ameninta atat Romania cat si restul lumii.

 

Restrictiile impuse pentru diminuarea celui de-al doilea val, val cu care ne confruntam in perioada actuala, vor duce la scaderea numarului de infectari. Cu toate acestea, va urma apoi cel de-al treilea val de infectari, val care se manifesta deja in alte tari.

"Noi acum ne gasim, ca sa fiu si eu in trendul vremurilor, in valul 2, am vazut ca sunt tari, ca Japonia, unde apare al treilea val epidemic. Exista decalaje intre tari, probabil ca pana la sfarsitul anului sa se opreasca cresterea, nu stiu sa va spun cifre in momentul de fata, nu vreau sa fac speculatii. Este posibil ca dupa o perioada de masuri stricte, care va duce la scaderea cazurilor, spre primavara, daca nu o sa reusim sa administram suficient de mult vaccin, sa asistam la o noua crestere incepand cu luna februarie", a explicat Alexandru Rafila la o televiziune de stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea