Social

#elevi coronavirus #imbolnavire elevi # rafila # alexandru rafila #materie #imbolnavire

Alexandru Rafila – care este materia la care elevii risca sa se imbolnaveasca de coronavirus

Alexandru Rafila avertizeaza ca exista o materie care creste riscul de imbolnavire cu noul coronavirus mai mult decat in cazul celorlalte materii. "E una dintre cele mai riscante", spune Rafila.

 

Potrivit lui Alexandru Rafila, cea mai periculoasa materie este ora de muzica. Asta, deoarece cantand, elevii vor putea transmite virusul mult mai usor. Medicul a vorbit si despre alte probleme pe care le-ar putea intampina elevii, odata cu inceperea scolii.

„Exista posibilitatea ca elevii din ultimele banci exista riscul sa nu auda. Oricum va fi un numar limita de elevi intr-o clasa aglomerata si lucrurile se vor reglementa.

Aceasta activitate, cantatul, este una dintre cele mai riscante privind transmiterea bolii. Muzica probabil se va face fara sa cantam, cu notiuni teoretice, probabil si audio. Cantatul este total contraindicat, e o activitate care favorizeaza masura inalta de transmitere. Sa canti cu masca nu prea e posibil”, a declarat medicul la o televiziune de stiri, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea