Social

# curtemure romania #cutremur de suprafata #seism Romania #cutremur romania #cutremur

ALERTA! Val de cutremure in Romania! 7 seisme de suprafata, unul dupa altul!

Duminica au avut loc sase cutremure unul dupa altul in judetul Ialomita, zona in care rar au loc seisme. Toate cele sase cutremure au fost de suprafata, insa, din fericire, intensitatea acestora a fost mica. Un alt cutremur a avut loc judetul Covasna.

Potrivit datelor furnizate de infp.ro, primul seism a avut loc in judetul Covasna, la ora 05:50. Seismul a avut magnitudinea de 2,5 grade pe scara Richert si s-a produs la adancimea de 99 de kilometri.

Cel de-al doilea seism a avut loc in judetul Ialomita, la ora 14: 15. Acesta a avut magnitudinea de 2,1 grade pe scara Richter si s-a produs la adancimea de 9 kilometri. La scurt timp dupa acesta, la ora 14:22 a avut loc un alt seism in aceeasi zona, la 13 kilometri adancime. Acesta a avut magnitudinea de 2,2 grade pe scara Richter.

La 14:36 a avut loc cel de-al treilea cutremur in judetul Ialomita la adancimea de 9 kilometri a a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richer. A fost urmat de un alt cutremur la ora 15:30. Acesta s-a produs la adancimea de 12 kilometri si a avut magnitudinea de 2 grade pe scara Richter.

La ora 18:09 a avut loc cel mai puternic seism din zona. Acesta a avut magnitudinea de 3 grade pe scara Richter si s-a produs la 13 kilometri adancime. Ultimul seism s-a produs la ora 20:29, la adancimea de 11 kilometri si a avut magnitudinea de 2 grade pe scara Richter.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea