Social

#cutremur romania # cutremur vrancea #cutremur #seism #magnitudine cutremur

Alerta! Romania, zguduita din nou! Cutremurele sunt tot mai puternice

Inca un cutremur a avut loc in Romania in noaptea de joi spre vineri. Asta, dupa ce ieri au avut loc alte doua seisme. Cel de astazi a fost insa cel mai puternic. In total, in luna septembrie au avut loc 11 cutremure pe teritoriul tarii noastre.

 

Seismul a avut loc la ora 00:12 in judetul Vrancea. Seismul s-a produs la adancimea de 120 de kilometri si a avut magnitudinea de 3 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobesti (38km), Panciu (44km), Ramnicu Sarat (51km), Focsani (51km) si Onesti (51km), potrivit datelor furnizate de infp.ro.

Cel mai puternic seism din aceasta luna a avut loc sambata, 8 septembrie, in judetul Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter si s-a produs la adancimea de 25 de kilometri.

Anul acesta, in Romania, au avut loc doua cutremure ce au fost resimtite si in Capitala. Ambele au avut magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter. Primul s-a produs pe 14 martie, in judetul Vrancea, la o adancime de 139 de km, iar cel de-al doilea pe 25 aprilie, in judetul Buzau, la adancimea de 147 de km.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea